Trainer Sunday Oliseh kan vanavond tijdens het uitduel tegen Helmond Sport geen beroep doen op de geblesseerden Gavin Vlijter, Luc Tinnemans en Aykut Özer. Verder is iedereen beschikbaar.

Afgelopen vrijdag wijzigde Oliseh voor het eerst dit seizoen serieus zijn basisopstelling. Reserve-aanvoerder Christopher Braun en doelman Miguel Santos raakten hun basisplek kwijt. Aangezien Özer zich blesseerde afgelopen vrijdag, ligt het voor de hand dat Santos terugkeert in de basis. We vermoeden dat Clint Essers vanavond echter opnieuw de voorkeur krijgt boven Braun. Voor de rest geen wijzigingen achterin. Dus Perr Schuurs en Wessel Dammers centraal; Marco Ospitalieri linksback.

Op het middenveld verwachten we de bekende gezichten: Jorrit Smeets, Dries Saddiki en Djibril Dianessy. Op de rechter flank verwachten we Lisandro Semedo; op links gokken we op André Vidigal in plaats van Stefan Askovski. Finn Stokkers speelt in de spits.

Bekende gezichten bij Helmond Sport? Nee, niemand.

Laatste overwinning uit tegen Helmond Sport? 21 Augustus 2015. Twee seizoenen geleden won Fortuna in Helmond met 0-2. De doelpunten kwamen van Lars Hutten en Gökhan Lekesiz.

Laatste vijf competitieduels uit tegen Helmond Sport: V-W-W-G-G

Fortuna’s vorm laatste vijf duels? W-V-W-V-G

Scheidsrechter Jeroen Manschot staat op plek veertien in de lijst “favoriete scheidsrechters van Fortuna”. Dat is onderkant middenmoot.

Opstelling: Santos; Essers, Schuurs, Dammers, Ospitalieri; Smeets, Saddiki, Dianessy; Semedo, Stokkers, Vidigal.

Supporters: Busreizigers melden zich om 18.00 uur bij het Fortuna Stadion. Autoreizigers opgelet er is een omwisselprocedure van kracht.