Op vrijdag 3 november wordt er rondom de thuiswedstrijd tegen FC Oss een eerste voorverkoop georganiseerd voor de uitwedstrijden tegen Cambuur Leeuwarden en Helmond Sport.

Cambuur Leeuwarden – Fortuna Sittard
Voor deze wedstrijd geldt een niet verplichte buscombi en een autocombi regeling. De losse toegangskaarten voor deze wedstrijd worden uitsluitend tijdens de voorverkoop in Sittard verkocht. Bij deze toegangskaarten ontvangt u een parkeerkaart die noodzakelijk is voor parkeren in Leeuwarden. De toegangskaarten kosten €12,50. Er dient contant betaald te worden. Op de wedstrijddag hoeft er NIET omgewisseld te worden.

Leden van Fortuna SC kunnen deze toegangskaarten voor de wedstrijd tegen FC Oss al kopen vanaf 18.45 uur. Voor niet-leden zijn deze kaarten te koop vanaf 19.15 uur. Ook na de wedstrijd tegen FC Oss zijn deze kaarten nog te koop tussen 22.00 en 22.30 uur. In geval er daarna nog kaarten over zijn zullen deze tot en met donderdag 16 november 20.00 uur te koop zijn bij Wilsport aan de Steenweg te Sittard.

Daarnaast is ook inschrijving voor de busreis naar Leeuwarden mogelijk, vanaf 18.45 uur voor leden en vanaf 19.15 uur ook voor niet-leden. Ook na de wedstrijd is aanmelden voor de busreis nog mogelijk. De busreis kost €37,00 voor leden en €42,00 voor niet-leden. Er dient contant betaald te worden. De bus vertrekt op vrijdag 17 november om 15.00 uur vanaf de voorzijde van het Fortuna Stadion.

Helmond Sport – Fortuna Sittard
Voor deze wedstrijd geldt een niet verplichte buscombi en een verplichte autocombi regeling. De omwisselbiljetten voor deze wedstrijd worden uitsluitend tijdens de voorverkoop in Sittard verkocht. Bij deze omwisselbiljetten ontvangt u een parkeerkaart die noodzakelijk is voor parkeren in Helmond. De omwisselbiljetten kosten €7,20. Er dient contant betaald te worden. Er zijn slechts 25 parkeerkaarten beschikbaar voor deze wedstrijd dus we willen iedereen vragen zoveel mogelijk samen te reizen zodat zoveel mogelijk mensen gebruik kunnen maken van de autocombi. Zodra de 25 parkeerkaarten op zijn zal de verkoop voor de verplichte autocombi stoppen. Fortuna SC heeft diverse keren via verschillende kanalen geprobeerd om meer parkeerkaarten te krijgen voor deze wedstrijd maar tot onze teleurstelling hebben wij op deze verzoeken geen positieve reactie mogen ontvangen.
Op de wedstrijddag zullen de omwisselbiljetten omgewisseld moeten worden voor toegangskaarten. Nadere informatie over het omwisselen volgt z.s.m!

Leden van Fortuna SC kunnen deze omwisselbiljetten voor de wedstrijd tegen FC Oss al kopen vanaf 18.45 uur. Voor niet-leden zijn deze te koop vanaf 19.15 uur. Ook na de wedstrijd tegen FC Oss zijn deze omwisselbiljetten nog te koop tussen 22.00 en 22.30 uur. In geval er daarna nog omwisselbiljetten over zijn, zullen deze tot en met donderdag 23 november 20.00 uur te koop zijn bij Wilsport aan de Steenweg te Sittard.

Daarnaast is ook inschrijving voor de busreis naar Helmond mogelijk, vanaf 18.45 uur voor leden en vanaf 19.15 uur ook voor niet leden. Ook na de wedstrijd is aanmelden voor de busreis nog mogelijk. De busreis kost €23,00 voor leden en €28,00 voor niet-leden. Er dient contant betaald te worden. De bus vertrekt op maandag 27 november om 18.00 uur vanaf de voorzijde van het Fortuna Stadion.

Actie
Gezien het zeer beperkte aantal parkeerkaarten voor de wedstrijd Helmond Sport – Fortuna Sittard wil Fortuna SC het wedstrijdbezoek per bus stimuleren en daarom is er een speciale actie voor deze wedstrijd in combinatie met de wedstrijd Jong PSV – Fortuna Sittard waar hetzelfde parkeerprobleem ontstaat (slechts 30 parkeerkaarten). Leden van Fortuna SC kunnen beide wedstrijden bezoeken voor de speciale prijs van €30,00. Aangezien de wedstrijd tegen Jong PSV voor een bedrag van €20,00 bezocht kan worden hebben leden die gebruik maken van deze actie een mooi financieel voordeel. Mocht u nog geen lid zijn maar wilt u wel graag gebruik maken van deze actie, word dan snel lid en profiteer mee van deze en de vele andere voordelen van een lidmaatschap van Fortuna SC! Wij hopen op deze manier het uitvak goed gevuld te krijgen zodat onze jongens weer kunnen rekenen op veel groen-gele support!

Bron: Fortuna Supporters Collectief