Trainer Wim Dusseldorp kan vanavond in het uitduel tegen Helmond Sport niet beschikken over Timothy Dreesen, Ramon Voorn, Rachid Ofrany, Mitch Vandegard, Dario Cannova, Kevin Diaz en Harrie Gommans. De eerste zes zijn geblesseerd; de laatste geschorst. Verder is ook het meespelen van Fernando Ricksen onzeker.

Mocht Ricksen speelklaar geraken, dan gaan we er vanuit dat Dusseldorp met Wagemakers-Ricksen-Geenen-Shakison achterin zal spelen. Zonder Ricksen, zal Roel Janssen wel weer spelen (tenzij Dusseldorp zijn buik vol heeft van die verdedigingsvariant).

De kopzorgen voor Dusseldorp zitten op het middenveld en voorin. Nu Gommans, Diaz, Ofrany en Vandegard niet beschikbaar zijn en Dusseldorp Trstena bij het oud vuil heeft gezet na het eerste duel, is de spoeling in de spits dun. Dusseldorp zal bij dit gebrek aan spitsen vast voor een 4-4-2 opstelling kiezen. Dat betekent dat er naast Yoann de Boer, Wouter Scheelen en Richard Stolte plek is voor een vierde middenvelder. We verwachten dat dat Adnan Secerovic zal zijn.

Blijft er nog een vacature over in de spits naast Danny Hoessen. We gokken op Lars Gulpen die ergens tussen het middenveld en de spits gaat spelen.

Bekende gezichten in Helmond? Ja, Zarko Grabovac en Charles Kazlauskas.
Laatste uitoverwinning in Helmond? 23 oktober 2006: Koen Garritsen maakte die avond het verschil.

Opstelling: Wintjens, Wagemakers, Ricksen, Geenen, Shakison, De Boer, Stolte, Scheelen, Secerovic, Hoesen en Gulpen