Trainer Wim Dusseldorp kan vanavond in het uitduel bij Go Ahead Eagles geen beroep doen op de geschorste Fernando Ricksen en de geblesseerden Marc Wagemakers, Rachid Ofrany, Mitch Vandegard en Dario Cannova.

Dat betekent dat Randel Shakison en Yoeri Schroyen de ziekenboeg hebben verlaten en Harrie Gommans en Ramon Voorn terugkomen uit een schorsing en ook zij zijn dus opnieuw inzetbaar.

Met de terugkeer van Harrie Gommans kunnen we opnieuw 4-3-3 gaan spelen en dus zullen er enkele wijzigingen in het elftal komen. Rick Geenen zal vast Marc Wagemakers vervangen op de  rechtsbackpositie. Roel Janssen en Timothy Dreezen zullen het hart van de defensie vormen. Op linksback zal Yoeri Schroyen spelen omdat Randel Shakison nog niet helemaal wedstrijdfit is.

Het driemansmiddenveld zal bestaan uit Yoann de Boer, Richard Stolte en Wouter Scheelen; de driemansvoorhoede uit Danny Hoesen, Harrie Gommans en Kevin Diaz.

Bekende gezichten in Deventer? Nee, niemand.
Laatste overwinning in Deventer? 28 November 1995. De bekerkoorts in Deventer was dat seizoen snel voorbij. Via strafschoppen bekerden wij verder (niet lang trouwens).

Opstelling: Wintjens, Geenen, Dreesen, Janssen, Schroyen, De Boer, Stolte, Scheelen, Hoesen, Gommans en Diaz.