Trainer Wil Boessen kan vanavond in het uitduel tegen FC Volendam geen beroep doen op de geblesseerden Yoann de Boer, Fernando Ricksen en Timothy Dreesen. De laatste heeft last van een buikspierblessure, de andere twee staan al langer buitenspel. Kevin Diaz keert terug van blessureleed.

Achterin moet Boessen opzoek naar een vervanger voor Dreesen. Die zoektocht zal niet lang duren en eindigen bij Niels Vets. Ferhat Kaya op doel, Fatih Turan als rechtsback, Joeri Schroyen als linksback en Roel Janssen centraal naast Vets in de verdediging zijn de andere namen achterin.

Met een tegenstander van het kaliber Cambuur Leeuwarden, verwachten we niet dat Boessen tactisch gezien anders gaat spelen tegen FC Volendam dan tegen Cambuur Leeuwarden. Dus waarschijnlijk opnieuw Aziz Khalouta achter spits Prince Rajcomar en Ramazan Çevik als rechtsbuiten. Kevin Diaz zal vast terugkeren als linksbuiten, wat ten koste gaat van Jordie Briels. Ramon Voorn en Quin Kruijsen zijn de andere twee middenvelders.

Bekende gezichten in Volendam? Ja, trainer Hans de Koning.
Laatse overwinning in Volendam? 29 Februari 2008: Danny Schreurs wist tweemaal een achterstand uit, voordat Emmo Güvenç de kers op de taart zet: 2-3.

Opstelling: Kaya; Turan, Vets, Janssen, Schroyen; Voorn, Kruijsen, Khalouta; Çevik, Rajcomar en Diaz.