Trainer Wil Boessen kan vanmiddag/avond (aftrap: 16.30uur) in het thuisduel tegen FC Volendam geen beroep doen op een serie verdedigers: Timothy Dreesen, Niels Vets en Fatih Turan. Yoann de Boer maakt zijn rentree in de selectie, maar zal ook niet in de basis starten. Verder is ook Jeffrey Vlug geblesseerd.

Deze blessurelast betekent dat Boessen achterin een noodverband moet aanleggen. Dat noodverband zou zo maar eens Ramon Voorn kunnen zijn, want hij ging centraal achterin spelen toen Dreezen geblesseerd raakte tijdens het laatste duel in ‘s Hertogenbosch. Dat zou betekenen dat de achterste lijn bestaat uit: Jonathan Hendrickx, Ramon Voorn, Roel Janssen en Kevin Kis.

Op het middenveld moet er dan vers bloed bij. We gaan er vanuit dat Boessen zal kiezen voor Lars Gulpen, als hij inderdaad Voorn een linie naar achter posteert. Verder bemannen Franco Zennaro, Jordie Briels en Gevaro Nepomuceno het middenveld. Voorin Aziz Khalouta en Patrick N’Koyi.

Bekende gezichten in Volendam? Ja, Hans de Koning is er trainer. Verder niemand.
Laatste thuisoverwinning op Volendam? Vorig seizoen werd het 1-0 in de Trendwork Arena. Khalouta velde het vonnis tien minuten voor tijd.

Opstelling: Kaya; Hendrickx, Voorn, Janssen, Kis; Gulpen, Zennaro, Briels, Nepomuceno; Khalouta en N’Koyi