Trainer Wil Boessen kan vanmiddag (aftrap 16.30uur) in het thuisduel tegen FC Oss geen beroep doen op de geblesseerden Jordie Briels, Niels Vets, waarschijnlijk de niet wedstrijdfitte Fatih Turan en de geschorste Jonathan Hendrickx. Timothy Dreesen en Jeffrey Vlug keren terug van blessureleed.

De ziekenboeg is dus enigszins leeggelopen, maar het vervelende is dat de vier afwezigen alle vier spelen of kunnen spelen op de rechtsbackpositie. Boessen zal dus een noodgreep uit moeten halen. Davy Hodselmans is een optie, maar omdat er drie centrale verdedigers beschikbaar zijn (Yoann de Boer, Dreesen en Roel Janssen), ligt het meer voor de hand dat Boessen een van deze drie spelers op de rechtsbackpositie plaatst.

Verder zal Kevin Kis als vanouds op de linksbackpositie spelen en completeert Ferhat Kaya de verdediging in het doel.

Op het middenveld lijken de verdedigende middenvelders Ramon Voorn en Franco Zennaro zeker van hun plek. Dan resteren er nog vier aanvallende basisplekken. We gaan er vanuit dat Patrick Amoah niet meer voorkomt in de plannen van Boessen en dat Gevaro Nepomuceno en Patrick N’Koyi nog steeds basisspelers zijn ondanks hun aangekondigde vertrek. Dan blijven er nog twee plekken over waar vier spelers voor in aanmerking komen: Vlug, Aziz Khalouta, Lars Gulpen en Bob Vankan. Dagblad De Limburger denkt dat Vlug en Gulpen zullen spelen.

Bekende gezichten in Oss? Niet op het veld, wel ernaast (Rein Baart) en op kantoor (Mischa Rook).
Laatste overwinning thuis tegen FC Oss? 23 September 2011: Kevin Diaz en Wouter Scheelen scoren in een 2-1 overwinning.

Opstelling: Kaya, De Boer, Dreesen, Janssen, Kis; Voorn, Zennaro, Vlug, Gulpen, Nepomuceno; N’Koyi