Trainer Wil Boessen kan vanavond in het uitduel bij FC Emmen geen beroep doen op de wegens interlandverplichtingen afwezige Fatih Turan, de geschorste Timothy Dreesen en de geblesseerden Yoann de Boer en Fernando Ricksen. Daar staat de terugkeer van Jurjan Mannes en Quin Kruijsen na een schorsing tegenover.

Achterin, zal Boessen dus minimaal twee wijzigingen moeten doorvoeren. Het ligt in de lijn der verwachting dat Jonathan Hendrickx de vervanger zal zijn van Fatih Turan en Niels Vets is de logische vervanger van Timothy Dreesen. Roel Janssen en Joeri Schroyen zijn de gekende mannen achterin.

Op het middenveld is er de terugkeer van Quin Kruijsen die samen met Ramon Voorn en Ramazan Çevik de lijnen zal moet uitzetten. Maar wat gaat er voorin gebeuren? Afgelopen vrijdag stonden ineens Prince Rajcomar en Patrick N’Koyi tegelijk in de basis. Gaat Boessen verder met dat experiment? Het lijkt onwaarschijnlijk dat hij het na een duel al overboord gooit. Abdelaziz Khalouta zal de elfde man op het formulier zijn.

Bekende gezichten in Emmen? Randell Shakison staat er onder contract.
Laatste overwinning in Emmen? 23 maart 2012: Fortuna vermorzelt FC Emmen met 0-4.

Opstelling:

Kaya; Hendrickx, Janssen, Vets, Schroyen, Voorn, Kruijsen, Cevik, Khalouta, Rajcomar en N’Koyi.