Fortuna trainer Wil Boessen kan vanavond in het thuisduel tegen FC Dordrecht geen beroep doen op de geblesseerden Fatih Turan, Timothy Dreesen en Niels Vets. Achter de naam van Patrick N’Koyi staat een vraagteken. De spits is weer aangesloten bij de groep en maar mist wedstrijdritme. Met andere woorden qua beschikbaarheid van spelers is er niets veranderd ten opzichte van afgelopen zondag toen Fortuna in Enschede zijn ongeslagen reeks zag stranden.

Achterin verwachten we geen veranderingen. Ferhat Kaya verdedigt het doel, voor hem een viermanslinie bestaande uit Jonathan Hendrickx, Yoann de Boer, Roel Janssen en Kevin Kis.

Op het middenveld zullen Ramon Voorn en Franco Zennaro centraal spelen; aan de zijkanten Jeffrey Vlug en Gevaro Nepomuceno. Voorin verwachten we een wijziging. Aziz Khalouta op de plek van Bob Vankan, terwijl Patrick Amoah voor de doelpunten moet zorgen.

Bekende gezichten bij FC Dordrecht? Ja, Jesse Mayele op het veld; Marco Boogers als manager technische zaken ernaast.
Laatste overwinning thuis tegen FC Dordrecht? Vorig seizoen scoorden Prince Rajcomar, Ramon Voorn en Patrick N’Koyi voordat Dord de eer kon redden: 3-1.

Opstelling: Kaya; Hendrickx, De Boer, Janssen, Kis; Voorn, Zennaro, Vlug, Nepomuceno; Khalouta en Amoah