Trainer Peter van Vossen kan vanmiddag in het thuisduel tegen FC Den Bosch geen beroep doen op de geblesseerden Niels Vets, Lars Gulpen, Elroy Pappot en Thiemo Vanmaris. Sem de Wit, die afgelopen vrijdag zijn rentree maakte en Jordy ter Borgh, die tegen FC Emmen 90 minuten op de bank bleef, zijn beschikbaar.

Achterin continueert Van Vossen wellicht zijn experiment met Dennis Dengering als rechtsback en Fatih Turan op het middenveld. Kortom, Ferhat Kaya in het doel met daarvoor een viermansblok: Dengering – De Wit – Roel JanssenJoeri Schroyen.

Centraal op het middenveld speelt Tomas Overhof als Ter Borgh niet fit genoeg is en verder Jordie Briels en Muhammed Mert. Aan de zijkanten Turan en Gavin Vlijter. In de voorhoede speelt Seku Conneh.

Nutteloze informatie: FC Den Bosch is de ploeg waartegen wij het vaakst speelden in competitieverband. Het duel van vanmiddag wordt het 70ste treffen tussen beide elftallen in de competitie.

Bekende gezichten in ‘s Hertogenbosch? Niemand.

Laatste overwinning thuis tegen FC Den Bosch? 11 December 2009. Anthony di Lallo scoort in de laatste minuut de enige en dus winnende treffer van het duel.

Laatste vijf competitieduels thuis tegen FC Den Bosch: V-G-G-V-W

Fortuna’s vorm laatste vijf competitieduels: V-G-V-V-V

Scheidsrechter: Richard Martens staat op plek 2 in de ranglijst van favoriete scheidsrechters (3x winst; 1x gelijk; 1x verlies).

Opstelling: Kaya; Dengering, De Wit, Janssen, Schroyen; Turan, Overhof (Ter Borgh), Briels, Mert, Vlijter; Conneh.