Trainer Willy Boessen kan vanavond in het uitduel tegen De Graafschap geen beroep doen op de zieke Fernando Ricksen. Het lijkt erop dat Ferhat Kaya wel weer fit is en kan spelen. Verder keert ook Roel Janssen terug van een schorsing.

We gaan er vanuit dat Roel Janssen onmiddellijk terugkeert in de basis naast Timothy Dreesen. Yoann de Boer, die vorige week in het hart van de defensie speelde, zal dan doorschuiven naar het middenveld en de plek innemen van Fernando Ricksen. Mocht Ferhat Kaya niet fit zijn, dan speelt opnieuw Mark Voss. Voorin heeft Boessen dan weer enkele opties, waarbij vorm van de dag en de spelstijl van de tegenstander de doorslag voor selectie geven. Kruijssen en Khalouta hebben nog maar weinig gemist dit seizoen, dus zij zullen vast aan de aftrap verschijnen. De overige twee plekken gaan naar Rajcomar of N’Koyi en Cevik of Diaz.

Bekende gezichten in Doetinchem? Ja, twee: Harrie Gommans, maar hij is geblesseerd en zal niet aan de aftrap verschijnen. Verder is Roland Vroomans, kampioen met Fortuna Sittard in 94/95, er technisch directeur.
Laatste overwinning aan de Lijsterbeslaan? Geen flauw idee….

Opstelling: Kaya, Turan, Janssen, Dreesen, Schroyen, Voorn, De Boer, Kruijssen, Khalouta, N’Koyi (Rajcomar) en Cevik (Diaz).