Trainer Wil Boessen kan vanavond in het uitduel (aftrap: 18.45uur) tegen De Graafschap geen beroep doen op Niels Vets (geblesseerd) en Jonathan Hendrickx (geschorst). Yoann de Boer trainde donderdag niet mee. Als dat vanwege een blessure is, is hij vanavond wellicht afwezig. Voor de rest lijkt iedereen beschikbaar.

Achterin verwachten we Ferhat Kaya op doel. Fatih Turan en Kevin Kis zullen de backposities invullen. Centraal verwachten we Timothy Dreesen en Sjoerd Linssen als vervanger van De Boer.

Op het middenveld Roel Janssen en Ramon Voorn centraal, met daarvoor vier aanvallend ingestelde spelers: Jeffrey Vlug, Aziz KhaloutaPatrick N’Koyi en Jordie Briels.

Inzet: Fortuna moet minimaal viermaal scoren op de Vijverberg om door te stoten naar de tweede ronde van de play-offs waar RKC Waalwijk wacht. Dat deed Fortuna nog nooit (drie treffers in het seizoen 71/72 is het maximum). Lukt dat niet, dan is dit officieel Fortuna’s laatste wedstrijd van het seizoen 13/14 en kunnen de spelers zich gaan voorbereiden op de Testimonial voor Fernando Ricksen.

Scheidsrechter: Eric Braamhaar zal voor de vijfde maal aan de aftrap verschijnen bij een duel van Fortuna Sittard. Een overwinning, een gelijkspel en twee nederlagen zijn zijn cijfers tot dusverre.

Bekende gezichten in Doetinchem? Geen verandering sinds afgelopen maandag: Edwin Linssen.

Laatste overwinning op de Vijverberg? 1 Februari 2014. Khalouta maakte de enige treffer van die avond.

Opstelling: Kaya; Turan, Dreesen, Linssen, Kis; Voorn, Janssen, Vlug, Briels; N’Koyi en Khalouta