Trainer Wil Boessen kan vanavond in het thuisduel tegen De Graafschap geen beroep doen op Fernando Ricksen en waarschijnlijk ook niet op Kevin Diaz die afgelopen woensdag een kneuzing aan zijn voet opliep. Kleinere pijntjes zijn er bij Ferhat Kaya en Ramon Voorn, maar beiden zullen waarschijnlijk aan de aftrap verschijnen. Het is minder waarschijnlijk dat met name Voorn ook nog op het veld staat bij het eindsignaal (dat wil zeggen, waarschijnlijk niet fit voor 90, of wie weet 120 minuten). Patrick N’Koyi keert terug van licht blessureleed.

Achterin betekent dit dat Boessen slechts een keuze moet maken: Timothy Dreesen of Niels Vets. Die keuze moet Boessen nu al een paar duels maken en steeds kiest hij voor Vets, die ook niet teleurstelt. We gaan er vanuit dat Vets dus in de basis start. Achterste linie: Fatih Turan, Roel Janssen, Niels Vets en Joeri Schroyen.

Op het middenveld kan Boessen dus niet beschikken over Kevin Diaz, maar vanwege de terugkeer van N’Koyi, zou de basisplek van Diaz toch al in gevaar komen. We verwachten een viermansmiddenveld met Yoann de Boer, Ramon Voorn, Quin Kruijsen en Aziz Khalouta. Daarvoor staan de spitsen Prince Rajcomar en Patrick N’Koyi.

Bekende gezichten bij De Graafschap? Dezelfde als afgelopen woensdag (…): Harrie Gommans en Ronald Vroomans
Laatste overwinning op De Graafschap in Sittard-Geleen? Een maand geleden maakte Patrick N’Koyi de enige goal in een competitieduel. Precies wat we nodig hebben vandaag.

Opstelling:

Kaya; Turan, Janssen, Vets, Schroyen; De Boer, Voorn, Kruijsen, Khalouta; Rajcomar en N’Koyi