Trainer Wil Boessen kan vanavond in het eerste duel in de eerste ronde van de play offs geen beroep doen op de geblesseerde Fernando Ricksen. Voor de rest is iedereeen fit, inclusief Patrick N’Koyi die afgelopen vrijdag tegen MVV nog geblesseerd was.

In Maastricht koos Boessen voor Niels Vets centraal achterin naast Roel Janssen en niet voor Timothy Dreesen. Daar moet Boessen een keuze maken en wij gokken dat hij vanavond kiest voor Dreesen. Aan de zijkanten geen verrassingen achterin: Fatih Turan rechtsback; Joeri Schroyen linksback.

Op het middenveld en in de voorhoede heeft Boessen ook enkele keuzes te maken met de terugkeer van Yoann de Boer en Patrick N’Koyi. Aangezien een treffer in Doetinchem goud waard kan zijn, gaan we er vanuit dat Boessen zowel Prince Rajcomar als N’Koyi opstelt. Dan blijven er nog vier plekken op het middenveld over. Ramon Voorn en aanvoerder Yoann de Boer zijn zekerheidjes. Quin Kruijsen normaliter ook, maar hij heeft last van een lichte blessure. Als hij speelt, valt of Kevin Diaz of Aziz Khalouta buiten de basis. Khalouta speelt vrijwel altijd onder Boessen, dus we vermoeden dat Diaz zijn basisplek verliest.

Bekende gezichten in Doetinchem? Ja, twee: Harrie Gommans, maar hij krijgt nauwelijks speeltijd. Verder is Roland Vroomans, kampioen met Fortuna Sittard in 94/95, er technisch directeur.
Laatste overwinning in Doetinchem? Geen flauw idee…. Met andere woorden, het wordt eens tijd.

Vermoedelijke opstelling:

Kaya; Turan, Janssen, Dreesen (Vets?), Schroyen; Voorn, De Boer, Kruijsen, Khalouta; Rajcomar en N’Koyi