Trainer Wil Boessen kan vanavond in het inhaalduel thuis tegen Cambuur Leeuwarden geen beroep doen op Yoann de Boer en Fernando Ricksen. Dat betekent dat Ramon Voorn (vorige week op het strafbankje) weer terugkeert in de selectie.

Achterin is niemand geschorst of geblesseerd en dus ligt het voor de hand dat Boessen voor de bekende namen kiest. Kortom, doelman Ferhat Kaya zal ergens 25 meter van zijn doel een krijtlijn uitstippelen en het is aan Fatih Turan, Roel Janssen, Timothy Dreesen en Joeri Schroyen de taak ervoor te zorgen dat geen tegenstander met bal die lijn passeert.

Op het middenveld keert Ramon Voorn terug in de basis. Samen met Quin Kruijsen en waarschijnlijk Jordie Briels (anders Ramazan Çevik) moet hij afwisselend de verdediging ondersteunen en – hopelijk vaker – de aanval vormgeven. Voorin, drie mannen: Abdelaziz Khalouta, Prince Rajcomar en Kevin Diaz. Mocht die laatste niet fit zijn, dan zal Gevaro Nepomuceno zijn vervanger zijn.

Bekende gezichten in Leeuwarden? Nee, niemand.
Laatste overwinning thuis op Cambuur? 1 Oktober 2010: Rick Geenen scoort tweemaal en dat is voldoende voor een 2-1 overwinning!

Opstelling:

Kaya, Turan, Janssen, Dreesen, Schroyen, Voorn, Kruijssen, Briels, Khalouta, Rajcomar, Diaz.