Ik heb besloten mijn naam niet langer meer beschikbaar te stellen aan Fortuna Sittard. Voor de eerstvolgende competitiewedstrijd verzoek ik jullie mijn naam dan ook niet meer te gebruiken.


 

 

De terugtrekking is een direct gevolg van de reputatieschade die van uw jarenlange wanbeleid uitgaat, richting mij door een kleine groep bestuursleden. Als sterke uiting van afkeuring tegen deze schade weiger ik nog langer mijn naam te verlenen aan Fortuna Sittard.

Ik realiseer me dat onze echte bestuursleden teleurgesteld zullen zijn over dit besluit. De vele uren werk die ik heb gestoken in het opbouwen van een ijzersterke reputatie, zijn helaas voor niets geweest. Ik vraag jullie begrip voor deze moeilijke beslissing en ik hoop dat jullie me ondanks dat onze wegen scheiden toch op een positieve manier willen blijven steunen.

Ik ga er van uit dat echte bestuursleden alle vormen van het aanbrengen van reputatieschade afkeuren. Ik heb het de laatste jaren niet gemakkelijk gehad. Met een ruim incasseringsvermogen en veel vergevingsgezindheid heb ik altijd gedacht dat deze club en ik samen een toekomst hadden. Dat zal in het nieuwe seizoen dus niet meer het geval zijn.

Ik wil tot slot nogmaals benadrukken dat dit besluit in samenspraak met niemand binnen de club is genomen.

Vrouwe Fortuna