Zoals verwacht heeft voormalig Fortuna Sittard-sterkhouder Marco Ospitalieri een nieuwe club gevonden. Ospitalieri komt in de aanloop van het seizoen 15/16 meetrainen in Sittard-Geleen en tekent niet veel later een contract. Maar aan voetballen komt ‘Ospi’ niet veel toe tijdens zijn eerste twee seizoenen. Pas als Ben van Dael wordt opgevolgd door Sunday Oliseh keren zijn kansen.

Wat volgt is een succesvolle periode die eindigt in de Eredivisie. Maar dat is een brug te ver voor de linksachter. Zijn contract loopt na afloop van het seizoen 18/19 af en wordt niet verlengd. Een flirt met het Italiaanse Cosenza Calcio en proefperiodes bij SC Telstar en FC Den Bosch leveren niets op en het seizoen start zonder Ospitalieri.

Maar nu, tijdens de wintermercato, is het Ospitalieri eindelijk gelukt ergens onderdak te vinden. Hij speelde mee tijdens een oefenpartij en voldeed, maar tot een transfer kwam het nog niet. Tot nu. Ospitalieri heeft zich tot het einde van het seizoen verbonden aan URSL Visé.

Bron: La Meuse