Volgens het Italiaanse voetbalmedium TuttoMercatoweb.com is het Italiaanse Cosenza Calcio geïnteresseerd in Marco Ospitalieri. Hij zou dus zomaar de volgende ex-Fortunees kunnen worden die erin slaagt om een nieuwe club te vinden. Cosenza komt uit in de Serie B en maakte afgelopen seizoen een vrij zorgeloos seizoen door. De ‘Lupi della Sila’ eindigden op de 10e plaats en bleven vrij van degradatiezorgen. Dat is een prima prestatie, aangezien Cosenza het seizoen voordien nog in de Serie C speelde.

De transfervrije Ospitalieri is één van de spelers die Fortuna naar de Eredivisie helpt. Ospitalieri is tijdens het seizoen 18/19 vrijwel altijd basisspeler, maar verliest zijn positie als linksachter in de Eredivisie aan Mica Pinto. Uiteindelijk speelt de Italo-Belg in vier seizoenen Fortuna 90 officiële wedstrijden (Jupiler League, Eredivisie en KNVB-beker) waarin hij éénmaal scoort. Tijdens het seizoen 17/18 trapt Ospitalieri de bal uit een vrije trap voorbij doelman Verhulst van FC Volendam (1-0 winst).

Tot een handtekening komt het volgens TWM pas na 30 juni, aangezien dan Ospitalieri’s contract bij Fortuna officieel afloopt.

Bron: TuttoMercatoweb.com