Vrijdag 23 februari aanstaande speelt Fortuna Sittard de uitwedstrijd tegen NEC. Voor deze wedstrijd geldt een verplichte auto- en buscombi. Om het maximaal aantal kaarten voor het uitvak beschikbaar te krijgen moet het Fortuna Supporterscollectief ervoor kiezen om uitsluitend met bussen naar Nijmegen te reizen. Er zijn echter ook mensen die niet in de gelegenheid zijn om met de bus mee te reizen (of dat per sé niet willen?) en om deze groep supporters tegemoet te komen zullen er ook een aantal omwisselbiljetten beschikbaar gesteld worden voor de autocombi.

Er zijn 20 parkeerkaarten en daarmee 80 omwisselbiljetten beschikbaar voor de autocombi. De overige supporters zullen naar Nijmegen moeten reizen per bus. Dit betekent dat er maximaal 7 bussen ingezet kunnen worden in verband met beperkte parkeergelegenheid. Er zijn daarom slechts 329 kaarten beschikbaar voor de buscombi.

Let op: parkeerkaarten worden uitsluitend uitgegeven aan (groepen) mensen die ook 4 omwisselbiljetten afnemen! De omwisselbiljetten voor de autocombi kosten € 13 per stuk.

Het eerste verkoopmoment zal uitsluitend worden georganiseerd voor leden van Fortuna SC. Deze inschrijving vindt plaats op donderdagavond 15 februari aanstaande van 19.00 uur tot 20.30 uur.

Het tweede verkoopmoment wordt georganiseerd voor niet-leden van Fortuna SC. Deze inschrijving vindt plaats op vrijdagavond 16 februari aanstaande rondom de wedstrijd Fortuna Sittard – Telstar. In schrijven is mogelijk vóór de wedstrijd van 18.30 uur tot 19.30 uur en ná de wedstrijd van 22.00 uur tot 22.30 uur.

In het geval dat er na het tweede verkoopmoment nog kaarten beschikbaar zijn voor de buscombi dan zal Fortuna SC overwegen om deze om te ruilen voor omwisselbiljetten voor de autocombi. In dat geval kunnen er in theorie nog omwisselbiljetten voor de autocombi beschikbaar kunnen komen.

De kosten voor leden van Fortuna SC bedragen € 25 niet-leden betalen € 30. Losse kaarten zijn niet verkrijgbaar aan de kassa’s van het uitvak. De bus vertrekt vrijdag 23 februari aanstaande aan de voorzijde van het Fortuna Stadion. Het tijdstip van vertrek wordt nog bekendgemaakt op diverse media, want dit is afhankelijk van het aantal bussen.

Heb je vragen, neem dan contact op met het Fortuna Supporterscollectief op nummer 06 – 38 13 01 10.