Tijdens de winterstop van het seizoen 21/22 werft Fortuna Sittard een nieuwe doelman aan. Het huurt Michael Verrips van Sheffield United FC met een optie op een langdurig contract. Maar het loopt niet zoals gedacht, waardoor Yanick van Osch weer heel snel in doel komt en zijn plek met puik keeperswerk niet meer afgeeft.

Verrips is hierdoor dusdanig van slag dat hij niet in Sittard-Geleen wilt blijven. In de voorbereiding op het seizoen 22/23 vertrekt Verrips alweer. Nu op huurbasis naar FC Groningen.


Fortuna en Verrips is nog geen gelukkige combinatie gebleken

Doordat ook Felix Dornebusch, Joshua Wehking en Ruben van Kouwen zijn vertrokken heeft Fortuna nood aan nieuw keepersbloed. Dat hoop de club te vinden in de provincie Verona waar het Ivor Pandur op het oog heeft. De 22-jarige doelman genoot zijn opleiding bij het Kroatische HNK Rijeka, maar stond de afgelopen twee seizoenen onder contract bij Hellas Verona.

In de Serie A keepte Pandur afgelopen seizoen vijf wedstrijden (drie in de Serie A, twee in de Coppa Italia), maar stond wegens een blessure aan zijn linker schouder sinds februari aan de kant. Nu, met alle blessureleed achter de rug, is Pandur weer fit en ziet Fortuna in hem de ideale concurrent voor Yanick van Osch.

Zijn de Veronezen bereid Pandur aan Fortuna te verhuren?

Bron: Dagblad de Limburger