Gisteren raakte bekend dat Fortuna Sittard haar verdediging wilt versterken met een rechtsback. Voor die positie heeft Fortuna Denzel Hall op het oog. De verdediger staat onder contract bij Feyenoord, maar werd afgelopen seizoen verhuurd aan ADO Den Haag.

Bij ADO Den Haag speelt Hall op meerdere posities in de verdediging, maar is voornamelijk rechtsback. Fortuna stevent ondertussen af op een akkoord op clubniveau, maar daarna gaat het mis.

SC Heerenveen heeft namelijk óók interesse in Hall, omdat ze in hem de ideale opvolger ziet voor Milan van Ewijk. De rechtsachter, in wie Fortuna zelf interesse had in maart 2021, staat op het punt een transfer te maken en is in het vliegtuig gestapt richting Verenigd Koninkrijk. Maar verluidt staat Van Ewijk op het punt een contract te tekenen bij Coventry City FC.

Hall bevindt zich daardoor in een luxe-positie. Hij kan naar Fortuna, maar ook naar SC Heerenveen. Hij heeft vast zijn zegeningen geteld en kiest ervoor zijn carrière voort te zetten in Friesland.

Bron: Algemeen Dagblad / FR12.nl