Wie herinnert zich Sofiene el Khadri nog? El Khadri meldde zich in het degradatiejaar 01/02 bij Fortuna Sittard. Hij speelde op proef een paar weekjes mee en Hans Verel vond hem goed genoeg voor een amateurcontract. El Khadri schopte het zelfs tot een reeks optredens in het eerste elftal. Maar aan het begin van het seizoen 02/03 was El Khadri ineens spoorloos verdwenen. Terug naar zijn geliefde Luik, maar had ie zijn voetbalschoenen aan de wilgen gehangen?? Niemand die het wist.
Nu duikt hij ineens weer op. Het afgelopen seizoen speelde hij namelijk voor Royal Sprimont Comblain Sport. Sprimont speelt in de Belgische derde klasse. Het komende seizoen gaat hij spelen bij Royal FC Union La Calamine, ook een Belgische derde klasser. En dus zal hij bijvoorbeeld spelen tegen het KVSK United van Jo Geerinckx.

El Khadri schreef geschiedenis in Sittard door onderdeel uit te maken van de eerste Franstalige vleugelcombinatie in een Fortuna shirt. Dat deed ie samen met Fritz Emeran, die na twee seizoenen FC Gueugnon, ook weer terug is België: FC Brussels, de promovendus in de Belgische eerste klasse.