De Marokkaan Sofiene El-Khadri is door Hans Verel aan de selectie toegevoegd voor de competitiewedstijd tegen AZ van aanstaande zaterdag. El-Khadri bood zich een maand geleden aan bij Fortuna nadat hij zijn aflopende contract bij de Belgische tweedeklasser Royal Tilleur Football Club Liegeois (de fusieclub tussen FC Tilleur-Saint-Nicolas en het befaamde Club Luik) niet wilde verlengen.
Aanvankelijk gaf Verel aan dat El-Khadri geen directe versterking voor Fortuna was en dat de Marrokaan niet hoefde te rekenen op een contract. Die mening heeft Verel ondertussen bijgesteld, want de Marokkaan heeft zoveel indruk gemaakt dat hij een amateurcontract heeft gekregen bij Fortuna Sittard.
Vanwege de grote blessuregolf bij de club, maakt hij komende zaterdag zelfs deel uit van de selectie van het eerste elftal.
El Khadri is een multi inzetbare spits, die het zelfs al eens tot het team van de Rode Duivels onder 18 jaar heeft geschopt. Wellicht speelt hij dus aanstaande zaterdag mee (bron: Dagblad de Limburger).