Dat Mark Diemers zijn laatste wedstrijd in het geel/groen op 6 maart jongst leden speelde thuis tegen PEC Zwolle, leek al een tijdje zeker. De enige onduidelijkheid betrof zijn bestemming. Lang leek FC Groningen de vervolgstap in de loopbaan van Diemers te worden, maar vlak voordat de handtekeningen gezet zouden worden, meldde Feyenoord zich voor Diemers.

Diemers had wel oren naar een transfer naar Rotterdam-Zuid en startte onderhandelingen met Feyenoord. Die onderhandelingen zouden, aldus het Dagblad van het Noorden, succesvol zijn verlopen.

De enige reden waarom nog niets openbaar gemaakt is, is het ultimatum dat Fortuna aan FC Groningen stelde uiterlijk vandaag de transfer af te ronden. Dat gaat uiteraard niet gebeuren als Diemers niet naar FC Groningen wil. Vanaf morgen zou dan de weg vrij zijn voor Feyenoord om de transfer af te ronden.

Het is onduidelijk of Feyenoord ook al een akkoord heeft met Fortuna Sittard over de hoogte van de afkoopsom voor de middenvelder die nog een contract in Sittard-Geleen heeft tot de zomer van 2021.

Bron: Het Dagblad van het Noorden