Tot gisteren in de voormiddag leek het erop dat FC Groningen de nieuwe werkgever van Mark Diemers zou worden, maar daarna veranderde de situatie snel. Vanuit Rotterdam-Zuid kwam het bericht dat Feyenoord ineens concrete interesse toonde in de 26-jarige middenvelder, hetgeen Diemers aan het denken zette.

Vanuit Groningen verklaarde Technisch Directeur Mark-Jan Fledderus dat FC Groningen, Fortuna Sittard en ook Mark Diemers een mondeling akkoord hebben gevonden en dat lijkt best plausibel. Echter, een doorverkoopclausule zorgt ervoor dat er nog geen handtekeningen zijn gezet, waardoor Diemers in feite vrij is om te gaan en staan waar hij wilt.

Ondertussen hebben vandaag Feyenoords Technisch Directeur Frank Arnesen en Diemers’ belangenbehartigers een onderhoud gehad, waarbij de Kuipclub van plan is snel zaken te doen. Ook Mark Diemers zelf heeft zijn zegje gedaan: hij wilt het liefst naar Feyenoord.

Neemt het verhaal rondom de overgang van Diemers naar de Euroborg een verrassende wending? Uitsluitsel op korte termijn!

Bron: Algemeen Dagblad