De afgelopen periode probeerde George Cox een contract in de wacht te slepen. De linksback, die zijn aflopende contract bij Fortuna Sittard niet wenste te verlengen, keerde vanwege zijn jonge gezin terug naar het Verenigd Koninkrijk en ging op stage in Kingston upon Hull.

Cox duikt op tijdens een oefenduel dat Hull City FC speelt tegen Grimsby Town FC en mag ook meedoen in een oefenwedstrijd die ‘The Tigers’ spelen tegen Barnsley FC. Het ziet er goed uit voor Cox, want Hull City-trainer Liam Rosenior geeft aan gecharmeerd te zijn van Cox. Wat ook in Cox’ voordeel spreekt is dat Rosenior hem nog kent van de jeugdreeksen van Brighton and Hove Albion FC, de club die Cox diende voordat hij overstapte naar Fortuna.

Maar de stage van Cox bij Hull City zit er plotseling op, aangezien de club heeft aangegeven Cox geen contract aan te bieden. Cox zou ook meespelen in een derde oefenduel, maar Cox gaf forfait vanwege privé-omstandigheden. Voor ‘The Tigers’ het signaal om hun blik te richten op andere spelers.

Bron: Hull Daily Mail