Nadat Nottingham Forest FC een verbeterd bod deed op Zian Flemming is het stil geworden rondom de Fortuna Sittard-middenvelder. Bij monde van Technisch Manager Sjoerd Ars werd het bod uit de East Midlands als onvoldoende beoordeeld, waardoor Flemming blijft waar hij zit.

Maar nu trekt een andere club aan de Sittardse bel. Het Italiaanse Empoli FC heeft volgens het Italiaanse online voetbalmedium ‘TUTTOmercatoWEB.com’ een bod van € 2.500.000 neergelegd bij Fortuna. Maar dat bod is, evenals het verbeterde bod van ‘The Tricky Trees’, als onvoldoende afgedaan. Fortuna blijft erbij Flemming alleen ‘voor de absolute hoofdprijs’ van de hand te doen.

Het afslaan van het bod op Zian Flemming hangt samen met het feit dat Sebastian Polter de club hoogstwaarschijnlijk gaat verlaten. Daardoor verschaft Fortuna zich financiële ademruimte (er komt een salarispost vrij in de spelersbudget), terwijl er mogelijkerwijs nog een transfersom voor de aanvalsleider wordt betaald. Polter heeft immers nog een contract bij Fortuna tot het einde van het seizoen 21/22.

Bron: TUTTOmercatoWEB.com