Rondom de wedstrijd Fortuna – FC Eindhoven zal er van 18.45 tot 19.45 uur een verkoop voor leden van Fortuna SC worden georganiseerd van toegangskaarten voor de wedstrijd De Graafschap  – Fortuna Sittard (vrijdag 27 oktober 20.00 uur). Deze toegangskaarten kosten €13,00 per stuk. Er dient contant betaald te worden. De kassa’s bij het uitvak in Doetinchem zullen gesloten blijven dus kaarten zijn alleen te koop in de voorverkoop in Sittard.

Na de wedstrijd tegen FC Eindhoven worden ook niet-leden in de gelegenheid gesteld een kaartje voor deze wedstrijd te kopen. Deze verkoop zal plaatsvinden van 22.00 tot 22.30 uur, eveneens in het supportershome. Ook rondom de bekerwedstrijd Fortuna Sittard – Go Ahead Eagles  die gespeeld wordt op dinsdag 24 oktober 2017 zal er voor en na de wedstrijd nog verkoop plaatsvinden mits er nog kaarten beschikbaar zijn. Er zijn 550 kaarten beschikbaar voor deze belangrijke wedstrijd, kom dus op tijd want op = op!

Naast de losse kaartverkoop vindt er ook een inschrijving plaats voor de vrijwillige busreis naar Doetinchem. Ook hier geldt dat voor de wedstrijd tegen FC Eindhoven alleen leden van Fortuna SC zich kunnen aanmelden op bovengenoemde tijden. Na de wedstrijd kunnen ook niet-leden zich aanmelden voor de busreis naar deze belangrijke wedstrijd. De kosten van de busreis bedragen €35,00 voor leden van Fortuna SC en €40,00 voor niet-leden. S.v.p. contant betalen bij inschrijving. Ook rondom de bekerwedstrijd tegen Go Ahead Eagles kan er nog ingeschreven worden voor de busreis naar Doetinchem.

Schrijf je dus in voor de busreis of koop een los kaartje in de voorverkoop en steun onze jongens in Doetinchem in de strijd om een periodetitel!

Bron: Fortuna Supporters Collectief