De buscommissie van Fortuna SC organiseert een verplichte buscombi naar het uitduel van Fortuna Sittard tegen MVV op vrijdag 13 oktober. Er zijn 550 kaarten beschikbaar voor het uitvak.

 

De inschrijving vindt plaats in het Supportershome in het Fortuna stadion op de volgende momenten:

  • 25 september van 19.30 uur tot 21.00 uur (inschrijving alleen voor leden van Fortuna SC)
  • 26 september van 19.30 uur tot 21.00 uur (inschrijving open voor iedereen)

De kosten voor leden van Fortuna SC bedragen €21; niet-leden betalen €26. Er dient contant betaald te worden. De verkoop zal 1 op 1 plaatsvinden en legitimatie bij aankoop van kaarten is verplicht! Telefonische opgave is niet mogelijk.

Losse kaarten zijn niet verkrijgbaar aan de kassa’s van het uitvak bij MVV; op de wedstrijddag zullen alle kassa’s gesloten zijn.

De bussen vertrekken vanaf de voorzijde van de Fortuna Sittard Stadion op vrijdag 13 oktober in drie clusters naar Maastricht (de exacte vertrektijden worden later bekendgemaakt).

Parkeren in de parkeergarage is niet mogelijk, er wordt gezocht naar alternatieve parkeergelegenheid. In de bus zal geen drankverkoop plaatsvinden en het is niet toegestaan alcoholhoudende drank mee te nemen. Ook mag er in de bussen niet gerookt worden. Uiteraard is het busreglement van Fortuna SC van toepassing voor iedereen die deelneemt aan deze verplichte buscombi.

Na de wedstrijd kan er mogelijk enig oponthoud in het uitvak plaatsvinden. Wij hopen ondanks deze strikte regelgeving op een vol uitvak.