De buscomissie van Fortuna SC organiseert een verplichte buscombi naar het uitduel van Fortuna Sittard tegen MVV op vrijdag 28 november. Er zijn 550 kaarten beschikbaar voor het uitvak.  De inschrijving vindt plaats in het Supportershome in het Offermans Joosten Stadion op de volgende momenten:

  • Maandag 10 november van 19.00 uur tot 20.30 uur (alleen voor leden van Fortuna SC).
  • Woensdag 12 november van 19.00 uur tot 20.30 uur (inschrijven mogelijk voor iedereen)

De kosten voor leden van de Fortuna SC bedragen €20; niet-leden betalen €25. Er dient contant betaald te worden. De verkoop zal 1 op 1 plaatsvinden en legitimatie bij aankoop van kaarten is verplicht! Telefonische opgave is daarom niet mogelijk. Losse kaarten zijn niet verkrijgbaar aan de kassa’s van het uitvak bij MVV, op de wedstrijddag zullen alle kassa’s gesloten zijn.

De bussen vertrekken vanaf de voorzijde van het Offermans Joosten Stadion op vrijdag 28 november in 3 clusters naar Maastricht op de volgende tijden:

Cluster A: Bus 1 t/m 4 18.15 uur

Cluster B: Bus 5 t/m 8 18.30 uur

Cluster C: Bus 9 t/m 12 18.45 uur

Parkeren in de parkeergarage is niet mogelijk, er wordt gezocht naar alternatieve parkeergelegenheid. In de bus zal geen drankverkoop plaatsvinden en het is niet toegestaan alcoholhoudende drank mee te nemen. Ook mag er in de bussen niet gerookt worden. Uiteraard is het bus reglement van Fortuna SC van toepassing voor iedereen die deelneemt aan deze verplichte buscombi.

Na de wedstrijd kan er mogelijk enig oponthoud in het uitvak plaatsvinden. Wij hopen ondanks deze strikte regelgeving op een vol uitvak.