De buscomissie van het Fortuna Supporters Collectief organiseert een verplichte buscombi naar het uitduel van Fortuna Sittard tegen MVV op maandag 30 november aanstaande. Er zijn 550 kaarten beschikbaar voor het uitvak.

De inschrijving vindt plaats in het supportershome in het Fortuna Stadion op de volgende momenten:

  • Donderdag 19 november van 19.00 tot 20.00 uur (Exclusief voor leden van Fortuna SC).
  • Donderdag 19 november van 20.00 tot 21.00 uur (inschrijven mogelijk voor iedereen)
  • Maandag 23 november van 19.00 tot 20.30 uur (inschrijven mogelijk voor iedereen)

De kosten voor leden van Fortuna SC bedragen € 20,-. Niet-leden betalen € 25,-. Er dient contant betaald te worden bij de inschrijving. De verkoop zal 1-op-1 plaatsvinden en legitimatie bij aankoop van kaarten is verplicht! Telefonische opgave is daarom niet mogelijk. Losse kaarten zijn niet verkrijgbaar aan de kassa’s van het uitvak bij MVV, op de wedstrijddag zullen alle kassa’s gesloten zijn.

De bussen vertrekken vanaf de voorzijde van het Offermans Joosten Stadion op maandag 30 november 2015 in maximaal 3 clusters naar Maastricht op de volgende tijden:

Cluster A: Bus 1 t/m 4 18.15 uur
Cluster B: Bus 5 t/m 8 18.30 uur
Cluster C: Bus 9 t/m 12 18.45 uur

Iedereen dient minimaal 30 minuten voor vertrek van zijn of haar bus aanwezig te zijn voor de instapprocedure van de bussen.

Parkeren in de parkeergarage is niet mogelijk, er wordt gezocht naar alternatieve parkeergelegenheid. In de bus zal geen drankverkoop plaatsvinden en het is niet toegestaan alcoholhoudende drank mee te nemen. Ook mag er in de bussen niet gerookt worden. Uiteraard is het busreglement van Fortuna SC van toepassing voor iedereen die deelneemt aan deze verplichte buscombi.

Na de wedstrijd kan er mogelijk enig oponthoud in het uitvak plaats vinden. Wij hopen ondanks deze strikte regelgeving op een goed gevuld uitvak.

Bron: Fortuna Supporters Collectief