Trainer Ben van Dael kan vanavond in het thuisduel tegen MVV waarschijnlijk niet beschikken over Jordie Briels die nog steeds last heeft van de blessure die hij opliep in het duel tegen Jong Ajax. Daar staat de terugkeer van Luc Mares (was geschorst) tegenover.

Het ligt voor de hand dat Mares de positie op het middenveld van Briels overneemt. Kortom, achterin verwachten we geen wijzigingen. Ferhat Kaya op doel, met daarvoor een viermansblok. Op rechts Dennis Dengering (tenzij Briels onverhoopt toch kan spelen), centraal het duo Roel Janssen en Ferry de Regt en Marco Ospitalieri als linksback.

Op het middenveld spelen Jens van Son, Raymond Fafiani en Luc Mares centraal; aan de zijkanten zien we Nayib Lagouireh en Joeri Schroyen. Lars Hutten speelt in de spits.

Bekende gezichten bij MVV? We herkennen Pieter Nys en Emrullah Güvenç op het veld; ernaast Erik Meijer en Wim Dusseldorp.

Laatste overwinning thuis tegen MVV? 5 maart 2012: Danny Hoesen in de eerste en Ramon Voorn in de laatste minuut zorgen voor een 2-0 overwinning.

Laatste vijf duels thuis tegen MVV: V-V-V-W-G

Fortuna’s vorm laatste vijf competitieduels? V-G-W-G-W

Scheidsrechter: Christiaan Bax vinden we terug op plek 23 (van de 25) meest favoriete Fortuna scheidsrechters. Reken dus niet op zijn steun.

Opstelling: Kaya; Ospitalieri, De Regt, Janssen, Dengering (Briels?); Schroyen, Van Son, Fafiani, Mares, Lagouireh; Hutten.