De buscommissie van Fortuna SC organiseert een verplichte buscombi naar het uitduel van Fortuna Sittard tegen Jong FC Utrecht op vrijdag 20 april.

De inschrijving voor de busreis vindt plaats op twee dagen.

  • Woensdag 11 april van 19.30 tot 20.30 uur (uitsluitend voor Fortuna SC-leden*)
  • Donderdag 12 april van 19.30 tot 20.30 uur (open voor iedereen**)

Leden van Fortuna SC betalen €25 voor de buscombi; niet-leden betalen €30. De vertrektijd van de bus is op dit moment nog niet bekend, omdat het op voorhand onduidelijk is hoeveel bussen er naar Utrecht zullen afreizen. De bussen zullen normaliter niet eerder vertrekken dan 16.30 uur en niet later dan 18.00 uur.

Voor meer informatie, neem contact op met Fortuna SC: tel. 06 – 3813 0110.


* Op woensdag vindt er alleen verkoop van kaarten plaats op vertoon van de ledenpas. Het is voor leden mogelijk om kaarten te kopen voor andere leden, op vertoon van (een foto van) de ledenpas. Er geldt geen ID verplichting. Er zijn aanzienlijk meer kaarten beschikbaar dan er Fortuna SC-leden zijn, dus leden vallen zeker niet buiten de boot als ze op woensdag komen.

** Er geldt geen ID verplichting, dus er kunnen kaarten worden gekocht voor supporters die niet in de gelegenheid zijn om zelf hun kaarten te bemachtigen (zolang de voorraad strekt).