Interim-trainer Claudio Braga kan vanavond in het uitduel tegen Jong FC Utrecht geen beroep doen op de geblesseerden Gavin Vlijter, Djibril Dianessy en Jorrit Smeets. Aanvoerder Perr Schuurs keert terug van een schorsing.

Achterin betekent de terugkeer van Schuurs waarschijnlijk dat Kai Heerings zijn basisplek kwijtraakt. Verder verwachten we achterin de bekende namen: doelman Aykut Özer; rechtsback Clint Essers, Wessel Dammers centraal naast Schuurs en linksback Marco Ospitalieri.

Op het middenveld ontbreekt Smeets. Tegen FC Den Bosch viel Dries Saddiki in voor Smeets. Lazar Kojic is het alternatief. We verwachten Saddiki aan de aftrap. Verder verwachten we Todd Cantwell en Lars Hutten in de basis.

In de voorhoede verwachten we Lisandro Semedo aan de rechter kant; Finn Stokkers centraal en André Vidigal aan de linker kant.

Bekende gezichten bij Jong FC Utrecht? Nee, niemand.

Laatste overwinning uit tegen Jong FC Utrecht? Fortuna won uit nog nooit van Jong FC Utrecht, maar trof de jonge Domstedelingen ook pas eenmaal.

Laatste vijf competitieduels uit tegen Jong FC Utrecht: V-..-..-..-..

Fortuna’s vorm laatste vijf duels? W-G-W-W-W

Scheidsrechter Christiaan Bax staat op plek 21 in de lijst ‘favoriete scheidsrechter’. Daar moeten we niet te veel van verwachten.

Opstelling: Özer; Essers, Schuurs, Dammers, Ospitalieri; Saddiki, Cantwell, Hutten; Semedo, Stokkers en Vidigal.

Supporters: het uitvak in Stadion de Galgenwaard is uitverkocht met 1200 Fortuna-supporters. Die supporters zullen met 25 bussen vervoerd worden naar Utrecht. De vertrektijden zijn als volgt:

Bussen 1 – 6 en 8 – 10 vertrekken om 16.15uur.

Bussen 11 – 18 vertrekken om 16.45uur.

Bussen 7 en 19 – 25 vertrekken om 17.15uur.

Het supportershome is open vanaf 15.00uur.