Mike van Beijnen tekent in de zomer van 2020 een contract bij Fortuna Sittard. De verdediger komt die zomer samen met Mats Seuntjens over van Gençlerbirliği SK.

In zijn eerste seizoen kwam Van Beijnen slechts sporadisch aan bod. Hij moest zich tevreden stellen met vier invalbeurten in de eredivisie.

Aangezien er weinig vooruitzicht was op meer speeltijd in het seizoen 2021/22, leende Fortuna Van Beijnen uit aan eerstedivisionist FC Den Bosch. Daar was hij voor de winterstop een basisspeler; erna niet meer.

Aan de start van het zojuist afgelopen seizoen keerde Van Beijnen terug bij Fortuna, waar hij nog een contract had tot de zomer van 2025.

Helaas slaagde hij er ook het afgelopen seizoen niet in door te breken. Julio Velázquez gaf de voorkeur aan Ivo Pinto en Ximo Navarro op de rechtsbackpositie en als zij niet beschikbaar waren, koos de Spanjaard voor Doğan Erdoğan.


Van Beijnen zagen we vooral in oefenduels, zoals in Leuven

Van Beijnen speelde slechts een competitieduel mee als invaller in het afgelopen seizoen. Hij heeft er zijn conclusies aan verbonden en zijn contract in goed overleg laten ontbinden.

Het betekent dat Van Beijnen nu transfervrij kan overstappen naar een andere club. We wensen hem alle succes.

Bron: Fortuna Sittard