Rondom de thuiswedstrijd tegen Helmond Sport hebben zich reeds 156 Fortunezen verzekerd van een bus- of autokaart voor de uitwedstrijd tegen FC Eindhoven. Er zijn nog een aantal plekken vrij in de bussen en er zijn ook nog enkele parkeer- en autokaarten beschikbaar.

Aanmelden voor de busreis kan bij het buscomité van Fortuna SC: 06-38130110. De kosten voor bus en entree bedragen €22 voor leden van het Fortuna Supporters Collectief en €27 voor niet-leden. De bussen vertrekken op vrijdag 14 april om 18.00 uur vanaf de voorzijde van het Fortuna stadion.

Supporters die met eigen vervoer naar Eindhoven willen reizen, kunnen een omwisselbiljet kopen bij Wilsport in Sittard. Deze kosten €12 per stuk en zijn tot en met donderdagavond 13 april verkrijgbaar (zo lang de voorraad strekt). Let op dat je ook een parkeerkaart vraagt! Kun je met iemand meerijden die al een parkeerkaart heeft? Dan hoef je uiteraard alleen een omwisselbiljet aan te schaffen. Nadere informatie over de plaats en tijd van het omwisselen volgt later.

Wil je Fortuna vrijdag steunen in Eindhoven? Zorg dan dat je snel in het bezit van een buskaart of omwisselbiljet komt en maak er samen met de spelers echt een Goede vrijdag van!

 

Bron: Fortuna Supporters Collectief