Trainer Sunday Oliseh kan vanavond in het uitduel tegen FC Eindhoven beschikken over een fitte selectie. Alleen Aziz Khalouta ontbreekt vanwege een disciplinaire schorsing. Jordie Briels keert terug van de strafbank.

We vermoeden dat Oliseh vasthoudt aan de elf die vorige week Helmond Sport versloegen, met als gevolg dat Briels vanavond op de reservebank zal plaatsnemen.

In de verdediging verwachten we Miguel Santos onder de lat, met daarvoor een lijn van vier: Christopher Braun als rechtsback, centraal het duo Ferry de Regt en Perr Schuurs en Marco Ospitalieri als linksback.

Op het middenveld verwachten we Kamen Hadzhiev en Jorrit Smeets centraal, met aan de zijkanten Emrah Başsan en Djibril Dianessy. De voorhoede bestaat uit Finn Stokkers en Gavin Vlijter.

Als dit inderdaad de basiself is, dan hebben zes van de elf (nog) geen contract getekend bij Fortuna voor het volgende seizoen.

Bekende gezichten bij FC Eindhoven? Niemand.

Laatste overwinning uit tegen FC Eindhoven? 8 Maart 2013. Prince Rajcomar, Gevaro Nepomuceno en Patrick N’Koyi zorgden voor de treffers in een 0-3 overwinning.

Laatste vijf competitieduels uit tegen FC Eindhoven? V-V-V-W-V

Fortuna’s vorm laatste vijf competitieduels? W-G-W-V-V

Scheidsrechter: Rob Dieperink vinden we terug op plek 15 in de lijst ‘meest favoriete Fortuna scheidsrechter’. Kortom, grijze middenmoot.

Vermoedelijke opstelling: Santos; Braun, De Regt, Schuurs, Ospitalieri; Başsan, Hadzhiev, Smeets, Dianessy; Vlijter en Stokkers.

Supporters: Ruim 200 supporters zullen Fortuna ondersteunen in Eindhoven. De busreizigers moeten zich melden om 18.00uur bij het Fortuna stadion; de supporters die op eigen gelegenheid gaan, moeten tussen 18.45 en 19.00uur hun omwisselbiljet omruilen bij het AC restaurant aan de A2 bij Nederweert.