De ticketverkoop rondom de twee duels tegen De Graafschap ziet er alsvolgt uit.

De Graafschap – Fortuna Sittard (speeldatum: woensdag 8 mei; aftrap: 20.00uur)

De Graafschap heeft 600 tickets beschikbaar gesteld voor het uitvak in stadion De Vijverberg. Fortuna Sittard heeft besloten om leden van de supportersvereniging Nao Veure eerste keus te verlenen, dan komen seizoenkaarthouders van Fortuna Sittard en als er dan nog tickets over zijn, dan gaan die naar overige geinteresseerden.

Verkoopmomenten (supportershome – Trendwork Arena)

1) Zaterdag 4 mei: 11.00-13.00uur: Louter voor leden SV Nao Veure (een ticket per persoon)
2) Zaterdag 4 mei: 13.00-15.00uur: Louter voor seizoenkaarthouders (een ticket per persoon)
3) Maandag 6 mei: 19.00-21.00uur: Overige geinteresseerden (een ticket per persoon)
4) Dinsdag 7 mei: 19.00-21.00uur: Overige geinteresseerden (een ticket per persoon)

Op dit moment is nog niet bekend (1) wat de toegangsprijzen zijn voor dit duel, (2) wat de kosten van de busreis zullen zijn die de SV Nao Veure (mogelijk?) organiseert en (3) of dit duel een verplichte buscombi is.

Fortuna Online vraagt begrip bij supporters voor het feit dat deze vragen nog open staan. Fortuna Sittard en de SV Nao Veure moeten dit allemaal op stel en sprong organiseren. We gaan er vanuit dat zij zo snel als redelijkerwijs mogelijk is deze informatie wel beschikbaar zullen stellen.

Fortuna Sittard – De Graafschap (speeldatum: zaterdag 11 mei: aftrap: 20.45uur)

In tegenstelling tot De Graafschap heeft Fortuna Sittard niet besloten om het thuisduel gratis toegankelijk te maken voor seizoenkaarthouders. De penibele financiele situatie zal hier wel een belangrijke rol in hebben gespeeld. Voor een kaartje voor Vak N / C / E / Fun & Zuid betaal je €15 als je ouder dan 15 jaar bent; zo niet dan betaal je €11. Een kaartje voor Vak A / B / D kost €19 als je ouder dan 15 jaar bent; zo niet dan betaal je €11.

De voorverkoop voor dit duel start tegelijkertijd met de voorverkoop voor het uitduel (zie hierboven). Er is geen maximum gesteld aan het aantal kaarten dat je per persoon kunt kopen voor het thuisduel. We gaan er vanuit dat er ook later nog voorverkoop zal plaatsvinden voor het thuisduel (wellicht ook aan de kassa op de wedstrijddag). Parkeerkaarten zijn niet geldig tijdens de play offs. Voor €7.50 kun je een losse parkeerkaart geldig op de wedstrijddag kopen (waarschijnlijk ook tijdens de voorverkoop).

Bron: KNVB