Leden van de SV Nao Veure kunnen voor € 10,00 naar Emmen – Fortuna Sittard, geef je vrijdag direct op want vol is vol!

Ons Fortuna Sittard gaat in de maand november een zeer belangrijke periode in. De 19e plaats waarop we nu staan is natuurlijk veel te laag en zou aan het einde van het seizoen zelfs leiden tot degradatie naar de nieuw te vormen topklasse.
In november MOETEN er punten gepakt worden om te voorkomen dat we te ver achterop raken. Gezien de tegenstanders (thuis tegen RBC, FC Oss en MVV en uit tegen FC Emmen en Telstar) zou dit mogelijk moeten zijn. Dan moet natuurlijk wel iedereen er voor meer dan 100% voor gaan. Dat geldt dus ook voor de fans en daarom wil de SV Nao Veure een speciale actie voor leden doen om op die manier te proberen zoveel mogelijk mensen mee naar Emmen te krijgen om onze ploeg te steunen.
Zoals eerder bekend werd gemaakt op de vernieuwde website van de SV Nao Veure wordt er bij voldoende deelname een busreis georganiseerd naar de uitwedstrijd tegen FC Emmen op vrijdag 13 november 2009. Leden betalen echter geen € 31,00 maar € 10,00 voor deze reis (incl. toegangskaartje) omdat de SV Nao Veure 1 bus sponsort. Niet leden betalen gewoon € 36,00 zoals reeds aangekondigd dus ben je nog geen lid en wil je toch mee dan is dit een uitstekend moment om lid te worden. € 17,50 lidmaatschap en € 10,00 voor de reis, tel uit je winst!
We hopen op vrijdag 13 november om 15.30 u met een volle bus vanaf de voorzijde van het Fortuna Stadion naar Emmen te kunnen vertrekken om daar onze jongens te steunen in deze zeer belangrijke wedstrijd. Aarzel dus niet en kom je inschrijven rondom de thuiswedstrijd tegen RBC op vrijdag 6 november 2009 in het supportershome, (contant betalen tijdens de inschrijving). Parkeren in de parkeergarage onder het stadion is mogelijk, parkeerkaarten zijn voor deelnemers aan de busreis verkrijgbaar bij de SV Nao Veure. Losse kaarten voor het uitvak zijn in Emmen aan de kassa verkrijgbaar en kosten € 11,50.
Voor meer informatie, neem gerust contact op met de SV Nao Veure, tel: 06-38130110.