Het volgende bericht valt te lezen op www.vi.nl:
Geen Bombardo maar Gommans voor Sparta

11/12/2003 20:38

Geen Mariano Bombarda maar Harry Gommans. Sparta Rotterdam is nog steeds druk op zoek naar een nieuwe aanvaller. De zoektocht sleept zich echter al weken voort.
In Mariano Bombarda hoopte Sparta een spits te hebben gevonden. De Argentijn is overbodig bij Feyenoord en mag daar transfervrij vertrekken. Maar na een gesprek met de zaakwaarnemer van de 31-jarige aanvaller is de Kasteelclub afgehaakt, zo meldt Radio Rijnmond. Bombarda eist een te hoog salaris.

Met Harry Gommans hopen de Rotterdammers wel zaken te kunnen doen. Sparta zou de onderhandelingen met de twintigjarige aanvaller weer hebben heropend. Het breekpunt lijkt vooralsnog de verbintenis van Gommans bij Fortuna. Dat contract loopt tot medio 2006. Mocht Sparta besluiten die overeenkomst af te kopen, dan zal de club Gommans een contract aanbieden dat een kortere duur heeft.

Volgens Radio Rijnmond hoopt Sparta vrijdag tot een akkoord te komen met de Limburger.

Dat Sparta onderhandelt met Harry Gommans is 1, maar dan ook nog op een wedstrijddag? Het lijkt erop dat de Rotterdammers er een ietwat necrofiele handelwijze op na gaan houden, mocht dit alles op werkelijkheid berusten. Zo ja, dan rest mij slechts 1 woord hiervoor: lijkenpikkerij, SCHANDE!