De redactie van deze site heeft geprobeerd contact te leggen met de op non-actief gezette Henk Wisman, maar is daar nog niet in geslaagd.

Wel zijn er al enkele geluiden uit de spelersgroep via de erkende mediakanalen naar buiten gekomen. Zo liet Angelo Simone gisteren tegenover L1 weten dat hij het op non-actief stellen van Henk Wisman betreurde, maar dat dit soort dingen nu eenmaal horen bij de voetballerij. Verder gaf hij op verzoek van L1 aan dat hij graag weer met Frans Körver zou willen werken en dat meerdere spelers er zo over denken. Op zich niet vreemd, want onder Frans Körver bloeide Angelo helemaal op en groeide hij uit tot een dragende kracht binnen de spelersgroep.

Tegen hetzelfde L1 deed (voormalig) aanvoerder Mels van Driel echter een volledig andere uitspraak. Mels liet L1 verstaan het op een zijspoor zetten van Wisman onterecht te vinden. op de vraag of Körver weer van stal moest worden gehaald, was Mels zo mogelijk nog duidelijker.”Frans heeft een geweldige staat van dienst. Maar hij heeft al vijf keer afscheid genomen. Hij kan beter niet terugkeren”, aldus Van Driel in L1 SPRT.