Enige tijd geleden ontvingen we via een sponsor die niet bij naam genoemd wenst te worden een eerste signaal dat het broeit bij Fortuna.
Voormalig hoofdtrainer Frans Körver heeft tegen diverse sponsoren laten verstaan geen vertrouwen te hebben in Henk Wisman. Afgelopen donderdag ontvingen we uit geheel andere hoek exact hetzelfde signaal. Kreten als: “Wisman kan er niks van” en “Ik ben een jaar te vroeg gestopt, ik heb er spijt van”, heeft Körver laten optekenen.

Zoals verwacht bruist Frans Körver ook zijn op 70e nog volop van energie en kan hij het niet laten om openlijk zijn visie te ventileren. Voor Henk Wisman wordt het er niet gemakkelijker op, aangezien Körver in sommige geledingen binnen en rondom de club nog bijzonder populair is.

Na de blijkbaar vertroebelde relatie van Wisman met topscorer Flo Cornelia een tweede scheur in het bastion. Maar of Körver er goed aan heeft gedaan om in de wandelgangen te communiceren? Dat moet hij vooral zelf weten. Een rentree van Körver zien we niet zitten.