Trainer Ben van Dael kan vanavond tijdens het thuisduel tegen MVV Maastricht geen beroep doen op Mailson Lima. Dat betekent dat Emir Dautovic en Roald van Hout de afgelopen weken hersteld zijn van blessureleed.

De spelers en staf hebben twee weken de tijd gehad om hun zonden te overdenken (drie opeenvolgende nederlagen met een smadelijke 5-0 nederlaag in Doetinchem als afsluiter). De grote vraag is: voert Van Dael personele wijzigingen door? We vermoeden twee wijzigingen ten opzichte van het duel tegen De Graafschap.

We verwachten geen wijzigingen achterin. Leon ter Wielen verdedigt dus het doel, met daarvoor een viermansverdedigingslinie: Christopher BraunFerry de RegtLuc MaresStefan Askovski.

Centraal op het middenveld verwachten we ook geen wijzigingen. Kortom, Jorrit Smeets krijgt opnieuw de voorkeur boven Kamen Hadzhiev. Verder Okan Kurt en Jordie Briels.

In de aanval vermoeden we twee wijzigingen. Roald van Hout keert terug ten koste van Djibril Dianessy; Aziz Khalouta keert terug ten koste van Marco Ospitalieri. Junior Torunarigha speelt in de spits.

Bekende gezichten bij MVV Maastricht? Ja, we herkennen Joeri Schroyen, Pieter Nys, Emmo Güvenc en Patrick N’Koyi op het veld en Erik Meijer en Wim Dusseldorp ernaast.

Laatste overwinning thuis tegen MVV Maastricht? 5 Maart 2012. Treffers in de eerste en de laatste minuut van Danny Hoesen en Ramon Voorn volstaan voor een 2-0 overwinning.

Laatste vijf competitieduels thuis tegen MVV Maastricht? V-V-V-V-W

Fortuna’s vorm laatste vijf competitieduels? V-V-V-W-G

Scheidsrechter: De KNVB stuurt FIFA-scheidsrechter Serdar Gözübüyük op de burenruzie af. Een Fortunafan is de man echter niet gezien zijn 14de plek op de ranglijst meest Fortuna gezinde scheidsrechter.

Opstelling: Ter Wielen; Braun, De Regt, Mares, Askovski; Kurt, Smeets, Briels; Van Hout, Torunarigha, Khalouta.

Supporters: Dit seizoen kun je zowaar kaartjes kopen voor het duel aan de kassa’s van het stadion. De kassa’s openen om 17.30uur; het stadion opent om 18.00uur.