l’Histoire continue; wie had dat gedacht? Toch is het zo. Trainer Roger Reijners mag opnieuw een opstelling fabriceren voor het thuisduel tegen Helmond Sport.
Makkelijk is dat niet, want Fortuna heeft nog niet eens de vereiste 17 contractspelers. We hebben wel twee keepers: Tom Grootaers en Danny Wintjens. We gaan er vanuit dat Wintjens eerste keeper wordt.
In de verdediging verwachten we zowaar geen verandering. De vier basisspelers van vorig jaar zijn er namelijk nog steeds: Rick Geenen, Gino Facenna, Zarko Grabovac en Nico Vanek.
Op het middenveld zijn er wel enkele veranderingen. We zijn Brian Linssen kwijt aan MVV. Voor hem zal Anthony di Lallo wel in de basis verschijnen. Voor de rest is Taner Taktak terug van een blessure die hem afgelopen seizoen grotendeels van het veld hield. Ook hij zal wel in de basis starten. En dan zijn er nog de blijvertjes Angelo Simone, Charly van den Ouweland en Ramon Voorn.
Dat zijn vijf middenvelders en dat heeft een reden: voorin hebben we nog een probleem. Fortuna heeft het vertrek van Cedric Olondo, Danny Schreurs en Ruud Boymans nog niet helemaal weten op te vullen. De beoogde spits Demba Traore heeft nog steeds geen handtekening onder een contract kunnen zetten, waardoor Reijners eigenlijk alleen maar kan beschikken over Marcus Rychlik. Die zal dan wel in de basis starten in de spitspositie.
De bank van Fortuna zal wel weer eens piepjong zijn…

Opstelling:

Wintjens, Geenen, Facenna, Grabovac, Vanek, Simone, Voorn, De Lallo, Van den Ouweland, Taktak en Rychlik