Trainer Roger Reijners kan vanavond in het uitduel tegen Helmond Sport over een vrijwel fitte selectie beschikken. Alleen achter de naam van Danny Schreurs staat een vraagteken. Schreurs blesseerde zich afgelopen week op de training. Het is nog onduidelijk of hij kan spelen vanavond.
Verder keert Roy Bejas terug van een schorsing en dat betekent dat voor het eerste sinds lange tijd het trio Joep op den Kamp, Nico Vanek en Roy Bejas gelijktijdig beschikbaar is. Twee van de drie spelen, wie sneuvelt er? We gokken op Roy Bejas.
Vervolgens is er de vraag of Fortuna met drie of vier verdedigers gaat spelen. In het eerste geval sneuvelt Rick Geenen en speelt Ramon Voorn als verdedigende middenvelder. In het tweede geval speelt Geenen. We gokken op variant twee.
En ten slotte zou Reijners wel eens een kans kunnen geven aan spelers die afgelopen week te horen hebben gekregen dat ze Fortuna moeten verlaten. We gokken op een basisplek voor Jurgen Heinrichs en invalbeurten voor Panos Vouis en Bas Jacobs.

Vermoedelijke opstelling:

Christianen, Geenen, Grabovac, Op den Kamp, Vanek, Simone, El Hammouchi, Heinrichs, Guvenc, Olondo en Boymans.