Interim-trainer Claudio Braga kan vanavond in het uitduel tegen Go Ahead Eagles geen beroep doen op de geblesseerden Gavin Vlijter, Todd Cantwell en Djibril Dianessy. Verder is Christopher Braun geschorst naar aanleiding van zijn vijfde gele kaart. Ten slotte staat er een vraagteken achter de beschikbaarheid van André Vidigal. Hij trainde de afgelopen week individueel; gisteren met de groep. Todd Cantwell is teruggekeerd uit Norwich, waar hij aan zijn herstel gewerkt heeft. We verwachten dat Cantwell en Vidigal aanstaande maandag weer beschikbaar zijn; Vidigal wellicht vanavond al op de bank.

Dat betekent dat Braga geen wijzigingen hoeft door te voeren ten opzichte van afgelopen maandag toen Fortuna thuis Helmond Sport versloeg. We verwachten dat Braga ook geen wijzigingen zal doorvoeren.

Kortom, Aykut Özer in het doel, met daarvoor een viermansverdediging: Clint EssersPerr SchuursWessel DammersMichael Pinto. Op het middenveld: Lazar KojicJorrit SmeetsLars Hutten. Voorin: Lisandro SemedoFinn StokkersStefan Askovski.

Bekende gezichten bij Go Ahead Eagles? Nee, niemand met een Fortuna-verleden.

Laatste overwinning uit bij Go Ahead Eagles? 18 December 2015. Fortuna won de meest recente editie in Deventer met 0-2. De doelpunten kwamen op naam van Joeri Schroyen en Lars Hutten.

Laatste vijf competitieduels uit tegen Go Ahead Eagles: W-V-V-V-V

Fortuna’s vorm laatste vijf duels? W-W-W-W-G

Scheidsrechter Allard Lindhout staat op plek 24 in de lijst ‘favoriete scheidsrechter’. Daar worden we niet vrolijk van.

Opstelling: Özer; Essers, Schuurs, Dammers, Pinto; Kojic, Smeets, Hutten; Semedo, Stokkers en Askovski.

Supporters: busreizigers melden zich om 16.15 uur aan de voorzijde van het Fortuna Sittard Stadion; autoreizigers melden zich tussen 18.45 en 19.00 uur op parkeerplaats ‘De Somp’ langs de A50 om de omwisselbiljetten in te ruilen voor entreekaarten. In total zullen er 350 Fortunezen hun club achterna reizen.