Trainer Sunday Oliseh kan vanavond tijdens het thuisduel tegen Go Ahead Eagles geen beroep doen op de geblesseerden Gavin Vlijter en Luc Tinnemans. Verder is iedereen beschikbaar.

De nederlaag in Leeuwarden van afgelopen vrijdag, zou aanleiding kunnen zijn voor Oliseh om personele wijzigingen door te voeren, maar waarschijnlijk achten we dat niet. Of het zou de linksbuitenpositie moeten zijn, waarvoor Stefan Askovski en André Vidigal al het hele seizoen strijden.

Achterin verwachten we geen wijzigingen. Kortom, Miguel Santos in doel, met daarvoor van rechts naar links het kwartet Christopher Braun, Perr Schuurs, Wessel Dammers en Marco Ospitalieri.

Jorrit Smeets, Dries Saddiki en Djibril Dianessy bezetten het middenveld. Op de rechter flank verwachten we Lisandro Semedo; op links gokken we op Stefan Askovski. Finn Stokkers speelt in de spits.

Bekende gezichten bij Go Ahead Eagles? Nee, niemand.

Laatste overwinning thuis tegen Go Ahead Eagles? Als we het bekerduel van 24 oktober jongstleden niet meetellen, moeten we terug naar 28 september 2012. Patrick N’Koyi en Aziz Khalouta zorgen voor de doelpunten in een 2-0 overwinning.

Laatste vijf competitieduels thuis tegen Go Ahead Eagles: V-W-G-V-W

Fortuna’s vorm laatste vijf duels? V-W-V-G-W

Scheidsrechter Dennis Higler staat op plek 23 in de lijst “favoriete scheidsrechters van Fortuna”. Er is slechts een scheidsrechter onder wiens leiding wij slechter presteren.. Niet onze favoriet dus.

Opstelling: Santos; Braun, Schuurs, Dammers, Ospitalieri; Smeets, Saddiki, Dianessy; Semedo, Stokkers, Askovski.

Supporters: Het stadion opent tegenwoordig om 19.00uur. In het supportershome kun je je nog opgeven voor de busreizen naar de uitduels tegen Helmond Sport en Jong PSV. De parkeer- en autokaarten voor het duel tegen Helmond Sport zijn uitverkocht. De voorverkoop van entreekaarten voor het duel tegen Jong PSV start vanavond.