Trainer Willy Boessen kan vanavond in het uitduel in Deventer tegen Go Ahead Eagles geen beroep doen op Yoann de Boer, Fernando Ricksen en Ramon Voorn. De eerste twee liggen er al wat langer uit; Voorn liep een blessure op in het duel tegen Helmond Sport waarvan hij nog niet helemaal is hersteld. Quin Kruijsen is volledig hersteld van de griep en ook Kevin Diaz keert terug van een blessure.

Achterin verwachten we geen veranderingen, of het zou op de rechtsbackpositie moeten zijn. Fatih Turan heeft een drukke week achter de rug vanwege interlandverplichtingen, maar zijn mogelijke vervanger Jonathan Hendrickx was de laatste weken geblesseerd. Roel Janssen en Timothy Dreesen zullen het centrum van de verdediging bemannen; Joeri Schroyen dweilt de linkerflank.

Met drie verdedigende middenvelders in de ziekenboeg, zal Jurjan Mannes zeker van zijn plek zijn als verdedigende middenvelder. In zijn buurt zal Quin Kruijsen spelen. Ramazan Çevik zal het middenveld completeren.

Voorin Abdelaziz Khalouta, Patrick N’Koyi en Jordie Briels of Kevin Diaz. Als Boessen moet kiezen tussen speler X en Kevin Diaz, dan kiest hij doorgaans voor speler X. Dus we gokken op Jordie Briels aan de aftrap.

Bekende gezichten in Deventer? Nee, niemand.
Laatste overwinning in Deventer? 28 November 1995. De bekerkoorts in Deventer was dat seizoen snel voorbij. Via strafschoppen bekerden wij verder (niet lang trouwens).

Opstelling:

Kaya; Turan, Janssen, Dreesen, Schroyen; Mannes, Kruijsen, Çevik; Khalouta, N’Koyi en Briels.