Assistent trainer Jeffrey Kooistra (die de honneurs waarneemt voor de nog steeds zieke Peter van Vossen) kan vanavond in het thuisduel tegen FC Volendam geen beroep doen op spits Tim Janssen en centrale verdediger en aanvoerder Roel Janssen. Raymond Fafiani liet de laatste training aan zich voorbijgaan, maar zou toch voldoende fit zijn voor een basisplek.

Dat betekent dat er ten opzichte van afgelopen vrijdag in Helmond geen verandering is opgetreden in de personele beschikbaarheid. We vermoeden dat Fortuna tegen FC Volendam dan ook aantreedt in dezelfde basisopstelling als in Helmond.

Achterin Ferhat Kaya in doel, met daarvoor een viermansverdediging: Dennis DengeringFerry de RegtLuc MaresJoeri Schroyen. Op het middenveld Jordy ter Borgh en Raymond Fafiani centraal en aanvoerder Jordie Briels en Youri Loen aan de zijkanten.

Voorin het duo Lars Hutten en Gökhan Lekesiz – samen goed voor vijf doelpunten in drie duels.

Bekende gezichten in Volendam? Niemand.

Laatste overwinning thuis tegen FC Volendam? 14 September 2012. Een treffer van Aziz Khalouta in het slotkwartier is voldoende voor de winst.

Laatste vijf competitieduels thuis tegen FC Volendam: V-V-W-W-V

Fortuna’s vorm laatste vijf competitieduels? W-V-G-..-..

Scheidsrechter: Allard Lindhout vinden we terug op een 19de plek in de lijst favoriete scheidsrechters. Niet echt onze man dus.

Opstelling: Kaya; Dengering, De Regt, Mares, Schroyen; Ter Borgh, Briels, Fafiani, Loen; Hutten en Lekesiz.