Trainer Peter van Vossen kan vanavond in het uitduel tegen FC Volendam geen beroep doen op de geblesseerden Niels Vets, Elroy Pappot, Thiemo Vanmaris en Bob Vankan. Roel Janssen keert terug van een schorsing. Jordie Briels is hersteld van zijn blessure, maar start op de bank.

De terugkeer van Janssen, kost vast Sjoerd Linssen zijn plek in de basis. Dennis Dengering blijft rechtsback en Fatih Turan blijft op het middenveld. Centraal achterin dan Sem de Wit en Janssen. Kevin Kis speelt op de linksbackpositie; Ferhat Kaya verdedigt het doel.

Op het middenveld geen veranderingen: Jordy ter BorghTomas Overhof – Turan – Muhammed MertJoeri Schroyen. Voorin moet Seku Conneh voor de doelpunten zorgen.

Bekende gezichten in Volendam? Hans de Koning is er trainer; dat was hij in een grijs verleden ook bij Fortuna Sittard.

Laatste overwinning uit bij FC Volendam? 29 Februari 2008: Tweemaal Danny Schreurs en Emmo Güvenç in blessuretijd zorgen voor een de drie treffers die volstaan in een 3-2 overwinning.

Laatste vijf competitieduels uit tegen FC Volendam: V-V-V-V-G

Fortuna’s vorm laatste vijf competitieduels: G-G-V-G-V

Scheidsrechter: Siemen Mulder is het nummer zes op de lijst meest favoriete scheidsrechters. Hopelijk kan hij zijn reputatie waar maken.

Opstelling: Kaya; Dengering, De Wit, Janssen, Kis; Ter Borgh, Overhof, Briels, Mert, Schroyen; Conneh.